Acasa » Stiri Hunedoara » Piept de pui cu sos de muștar

Piept de pui cu sos de muștar

Ingrediente
2 linguri muștar Dijon, 1 linguriță cimbru proaspăt tocat mărunt, 120 g smântână, 60 ml supă de pui, 1 cățel de usturoi tocat mărunt, 2 linguri ulei de măsline, afine, sare, piper proaspăt măcinat, 3-4 bucăți de piept de pui fără os, 1/2 linguriță salvie uscată.

Metoda de preparare
Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezonează ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper. Pune pieptul de pui în uleiul încins și gătește-l 5-6 minute pe fiecare parte.
Transferă-l pe un platou și acoperă-l cu o folie ca să se menținp cald.
Adaugă usturoi în restul de ulei din tigaie și sotează-l 10 secunde. Adaugă aici supa de pui, smântâna, muștarul, cimbrul și salvia și gătește-le amestecând constant 1-2 minute, până se îngroașă sosul.
Servește puiul cu acest sos deasupra și cu o altă garnitură.


Source: https://glasul-hd.ro/category/stiri-evenimente-deva/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com