Acasa » Stiri Deva » Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a încercat să sustragă bunuri din două autoturisme din Hunedoara

Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a încercat să sustragă bunuri din două autoturisme din Hunedoara

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au organizat o acțiune în urma căreia au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Poliţiştii au stabilit că, în data de 13.04.2018, tânărul a pătruns în interiorul unui autoturism parcat pe strada Piața Florilor, din municipiul Hunedoara, însă nu a reușit să sustragă bunuri. De asemenea,  în noaptea de 18/19.04.2018, a spart geamul portierei unui autoturism parcat pe bulevardul  Dacia, din municipiul Hunedoara și a pătruns în interior, însă nu a reușit să sustragă bunuri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului, care a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore şi urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

IPJ Hunedoara


Source: http://zhd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com