Acasa » Stiri Deva » Punct de lucru ISU, în comuna Totești

Punct de lucru ISU, în comuna Totești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara a inaugurat, ieri, un nou punct de lucru în comuna Totești. Ceremonia a avut loc în prezența consilierului de stat din aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, colonel Radu Țipișcă.

24 de pompieri vor activa la punctul de lucru de la Totești, iar aceștia vor deservi orașul Hațeg și opt comune: Densuș, General Berthelot, Răchitova, Râu de Mori, Sarmizegetusa, Sântămărie Orlea și Totești. În total, un număr de 51 localități și peste 22.000 locuitori, precum și importante obiective economice și sociale erau aproape „descoperite”, în caz că ar fi avut loc un incident nefericit.

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare, prim-adjunctul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență – colonel Daniel-Marian Dragne, a acordat primarului comunei Totești, Tiberiu Pasconi, emblema de merit „Partener pentru ordine și siguranță publică” clasa a II-a, pentru contribuții deosebite în susținerea activităților specifice IGSU.

„Tot cu această ocazie, publicația de specialitate <Agenda Pompierului> a acordat domnului prefect, Fabius – Tiberiu Kiszely, plachetă de merit în semn de recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea cu care este întotdeauna alături de pompierii militari hunedoreni. Publicația a acordat plachetă de merit și domnului primar Tiberiu Pasconi în semn de recunoștință pentru ajutorul oferit pompierilor militari în realizarea noii subunități din localitatea Totești”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Punctul de lucru de la Totești este cea de-a 15-a structură de intervenție a pompierilor militari de pe teritoriul județului Hunedoara, iar modulul vine în sprijinul salvatorilor de vieți. Deocamdată, pompierii de aici au doar o autospecială de lucru cu apă și spumă de mare capacitate.


Source: http://glasul-hd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com