Acasa » Stiri Deva » Patru titluri pentru arcaşii de la SCM Deva

Patru titluri pentru arcaşii de la SCM Deva

Alte patru titluri naţionale au fost obţinute de sportivii de la Sport Club Municipal Deva la Campionatele Naţionale de tir cu arcul pentru copii, juniori II şi cadeţi care s-au desfăşurat recent la Rădăuţi.

Arcaşii deveni au obţinut două titluri la individual şi alte două la echipe, toate în probele de Arc Olimpic. Laureaţii în întrecerea copiilor se numesc Ioana Puşcă la fete şi Moreh Tamas la băieţi, care au cucerit aurul naţional la individual. La echipe, SCM Deva şi-a adjudecat prin Moreh Tamas, Mario Tănăsescu şi Luiz Balaci întrecerea copiilor şi prin Flavius Tănăsescu, Denis Hăbian şi Mirel Judea pe cea a juniorilor II.

Alte şase medalii, patru de argint şi două de bronz, au fost cucerite la Naţionalele de la Rădăuţi de sportivii deveni. Pe locurile 2 s-au clasat Mario Ţîmpu la Arc Olimpic Cadeţi, Flavius Tănăsescu la Arc Olimpic juniori II, Andreea Sevastiţa la Arc Olimpic Copile şi echipa mixtă alcătuită din Beatrice Miklos şi Mario Ţîmpu la Arc Olimpic Cadeţi. Pe locul 3 s-au situat Marco Tănăsescu la Arc Olimpic Copii şi Eduard Miklos la Arc Compound Cadeţi.

Săptămâna aceasta se desfăşoară la Legnica, în Polonia, Campionatul European de Tir cu Arcul, la care participă cu echipa naţională a României şi arcaşii legitimaţi la Sport Club Municipal Deva.


Source: http://glasul-hd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com