Acasa » Stiri Deva » Intalnire cu Emisarul Special al Chinei?!?

Intalnire cu Emisarul Special al Chinei?!?

Unde s-au aflat Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea în plină criză politică, după ce în această dimineaţă premierul a lipsit de la Cotroceni

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au participat la dejunul dat în cinstea vizitei Emisarului Special al Preşedintelui Republicii Populare Chineze, Guo Shengkun.

Evenimentul a avut loc la Vila Lac 2, deşi informaţile iniţiale erau că întâlnirea se desfăşoară la sediul ambasadei Chinei. La discuţii au fost prezente şi Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene şi Carmen Dan, ministrul de Interne.

După discuţiile de la Vila Lac 2, premierul a revenit la Guvern.

Şeful statului a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă.

 “Eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost investit. Au trecut aproximativ 3 luni de atunci, 3 luni după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de Prim-ministru al României şi transformă astfel guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea, solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de Prim-ministru al României”, a spus preşedintele Iohannis.

Prezenţa celor doi lideri PSD la acest eveniment vine pe fondul unor tensiuni cu preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat de la vila Lac 2, acolo unde a participat, alături de Liviu Dragnea, la un dineu oferit de o delegaţie chineză şi s-a întors la Palatul Victoria.

Şeful statului a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dăncilă, acest fiind nemulţumit că nu a fost informat cu privire la vizita prim-ministrului României în Israel.

Sursa: mediafax.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com