Acasa » Stiri Deva » Dotări noi la Spitalul din Brad

Dotări noi la Spitalul din Brad

Noua masă pentru intervenții chirurgicale din cadrul Compartimentului de Obstetrică-Ginecologie a fost pusă în funcțiune

Compartimentul de Obstetrică-Ginecologie al Spitalului Municipal din Brad a fost dotat cu o masă nouă pentru intervenții chirurgicale și un electrocauter. Totodată, în perioada următoare, același compartiment al unității medicale va fi dotat cu un ecograf performant. Valoarea totală a acestor dotări este de peste 320.000 lei.

Investițiile la Spitalul Municipal Brad continuă. După ce în luna septembrie, Laboratorul de Recuperare Medicală și Fizioterapie al unității medicale a fost dotat cu echipamente noi, performante, săptămâna aceasta spitalul a beneficiat de o nouă aparatură medicală performantă. De această dată, este vorba despre o masă nouă pentru intervenții chirurgicale, un electrocauter și un ecograf performant, necesare Compartimentului de Obstetrică-Ginecologie. Fondurile au fost asigurate de la Ministerul Sănătății cu co-finanțare de la bugetul local al municipiului. Potrivit reprezentanților spitalului brădean, toate aceste aparate vor contribui la desfășurarea unui act medical de bună calitate. Reamintim faptul că săptămâna trecută, a fost semnat un contract de finanțare cu fonduri europene pentru reabilitarea energetică a Policlinicii de la Brad. În cadrul proiectului „Eficientizare Energetică a Imobilului Ambulatoriu și Dispensar TBC a Spitalului Municipiului Brad”, clădirea Policlinicii va fi anvelopată, acoperișul va fi modificat și vor fi puse termopane. Proiectul a fost depus de Primăria Brad pe Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea eligibilă a finanțării europene este de 4.058.824 lei.


Source: http://glasul-hd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com