Acasa » Stiri Deva » CS Hunedoara pregăteşte revenirea în liga a treia

CS Hunedoara pregăteşte revenirea în liga a treia

Ultima repetiţie generală a noii campioane judeţene, CS Hunedoara, înaintea barajului de promovare în liga a treia a avut loc sâmbătă la Deva şi s-a încheiat cu o victorie previzibilă. Trupa de pe Cerna a câştigat în faţa juniorilor de la CNS Cetate cu un 16 – 0 care ne scuteşte de prea multe comentarii. Acum toate gândurile jucătorilor şi conducerii clubului hunedorean se îndreaptă spre dubla manşă cu Voinţa Lupac, campioana Caraş-Severinului.

 Dacă meciul în sine nu a avut pic de suspans, dramatismul l-a oferit vremea. Prima repriză s-a jucat pe o căldură caniculară (a fost nevoie inclusiv de pauză de hidratare), în schimb într-a doua a plouat torenţial, pe alocuri cu grindină, iar terenul a fost la un pas de a deveni impracticabil din cauza stratului de apă de pe gazon. Totuşi, până la urmă jucătorii au reuşit să termine cu bine o partidă care le-a testat din plin resursele fizice şi adaptarea din mers la noile condiţii de joc.

 Miuţa la o singură poartă

 Meciul a fost echilibrat doar în primele şapte – opt minute, când şansele de gol au alternat la cele două porţi. Tecsi a şutat pe jos la rădăcina barei dar Huzum a respins în corner, la fel cum a făcut şi Paşca la mingea trimisă cu capul de Lupu, Stănescu a luftat din poziţie bună la o centrare a lui Lupu, iar Bloj a expediat şi el o lovitură de cap peste transversală. După care au început să vină golurile, parcă pe bandă rulantă. „Balul” l-a deschis Tecsi, care a pus latul din careul mic la o pasă a lui Herci venită după o pătrundere pe dreapta. L-a urmat Marcu, lovitură de cap din trei metri după o centrare a lui Cristi Creciunesc. A mai fost şi un interval cu ratări, Tecsi şut în portar, Herci bară, apoi încercare de „foarfecă”, Marcu şut peste, Ionică voleu imprecis. Golul 3 i-a aparţinut lui Marcu, care a înscris după o pasă primită în adâncime de la acelaşi Cristi Creciunesc. Din tabăra gazdelor doar Lupu a mai încercat ceva în atac, dar fără prea mari şanse de reuşită. A venit şi golul 4, autor Simionov după o combinaţie între Herci şi Tecsi. Tecsi a mai avut şi el o bară, după care Marcu şi-a completat hat-trick-ul graţie unei centrări a lui Bloj în careul mic. Scorul pauzei l-a stabilit Tecsi, care a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra sa în careu.

 Repriză cu zece goluri

 După pauză a început ploaia, aşa cum spuneam, şi odată cu apa din cer parcă s-a spart o ţeavă şi au început să curgă şi mai rău golurile. Mai întâi Robert Popa, abia intrat pe teren, a bătut impecabil o lovitură liberă, l-a imitat peste nici trei minute Herci, cu o execuţie bară transversală – gol, Bloj şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor după o centrare a lui Tecsi. Acesta din urmă a înscris de trei ori (ultima oară din penalty) într-un interval de numai opt minute şi a completat duzina de goluri în contul oaspeţilor din Hunedoara.

Însă calvarul gazdelor încă nu se terminase. Robert Popa a finalizat o acţiune personală a lui Tecsi, acesta a mai punctat şi el de două ori – o dată din penalty acordat pentru henţ în careu şi a doua oară la capătul unui contraatac – iar cel care a închis în fine tabela a fost Robert Popa la centrarea de pe stânga a lui Trăşcan.

Puţine se mai pot spune despre o dispută inegală între liderul şi „lanterna” ligii a patra hunedorene. Mai adăugăm doar că CS Hunedoara îşi poate trece în cont eventul sâmbăta viitoare, în finala Cupei României (faza judeţeană) cu Gloria Proinstal Geoagiu, iar peste încă o săptămână, în 16 iunie, are loc pe stadionul „Michael Klein” prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga 3, în compania Voinţei Lupac.

 CNS Cetate II – CS Hunedoara 0 – 16 (0 – 6)

 DEVA: Huzum – Teodorescu, Vitonesc, Coteţ, Sicoe – Hordea, Ţerna, Moţ, Ploscar (min. 60 Rusu) – Lupu, Stănescu. Antrenor Marius Sârbu
HUNEDOARA: Paşca – Cr. Creciunesc (min. 57 Apachiţei), Ionicescu (min. 20 Ov. Stan), Trăşcan – Herci, D. Creciunesc, Simionov (min. 51 Obreja) – Tecsi, Marcu (min. 46 R. Popa). Antrenor Mircea Alic jr.

Au marcat: Tecsi (9, 41, 56, 63, 64, 75, 76), Marcu (11, 25, 39), Simionov (33), R. Popa (47, 70, 79), Herci (50), Bloj (54)

 Cupa României

 semifinale

CS Hunedoara – Inter Petrila 1 – 0

Aurul Brad – Gloria Proinstal Geoagiu 4 – 5

finala 9 iunie

CS Hunedoara – Gloria Proinstal Geoagiu


Source: http://glasul-hd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com