Acasa » Stiri Deva » Cetatea Devei va fi, pentru trei zile, un „Electric Castle” mai mic dar mai variat

Cetatea Devei va fi, pentru trei zile, un „Electric Castle” mai mic dar mai variat

Finele lunii iulie aduce la Deva muzică electronică de cea mai bună calitate şi artişti cunoscuţi într-un festival care doreşte să le ofere amatorilor de gen şi „suplimente” constând în lucrări de artă, artizanat, dar şi mâncăruri.

Prima ediţie a „Citadela Festival” va avea loc în perioada 27 – 29 iulie, în Cetatea Devei. Organizatorii, Asociaţia Culturală Bipolar şi Telekom Electronic Beats, promit sunet de cea mai bună calitate, DJ super-cunoscuţi în „branşă”, proiecţii spectaculoase, ateliere de artizanat şi food-court îmbietor. La toate acestea se adaugă şi work-shop-uri variate: atelier DJ, atelier pentru Photoshop, sesiuni de yoga şi lecţii de tir cu arcul.

„Pe scena Telekom Electronic Beats vor urca cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România alături de artiști internaționali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali și cei din străinătate. Vom avea cel mai bun sistem de sunet, pentru că ne dorim ca festivalierii, dar și artiștii să aibă parte de cea mai bună experiență în materie de sound (…) Roman Flügel, Hector, Cesar Merveille, Amorf [LIVE], Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, VincentIulian, Sepp Teo b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf, Mi Pa.(…) Artele vizuale vor pune stăpânire pe cetate în timpul zilei, iar sculptorii și pictorii o vor transforma într-o galerie de artă modernă! <Citadela Festival> este atât despre arta muzicii, cât și despre arta vizuală! Galeriile fiind cireașa de pe tort! Nu va lipsi, bineînțeles, food court-ul care va fi pe toate gusturile!”, arată organizatorii într-un prim comunicat de presă.

O poveste plecată de la un party

Organizarea primei ediţii a „Citadela Festival” este „consecinţa” unei petreceri de duminică seara organizată în vara anului trecut în Cetatea Devei, eveniment la care au participat atunci peste 800 de persoane, după cum ne-a mărturisit Ana-Maria Atomoaiei, responsabil de comunicare al festivalului: „Au fost atunci şi mulţi tineri din Timişoara, la acea petrecere. A fost una foarte reuşită şi, atunci, artizanii manifestării din acest an şi-au pus problema «De ce să nu încercăm să organizăm chiar un festival care să îmbine arta muzicală şi artele vizuale». Am ales Deva pentru că acest gen de evenimente încă lipsesc în regiunea de Vest a ţării. Chiar şi la Timişoara, majoritatea evenimentelor de acest fel au loc în Muzeul Banatului”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Devei şi Consiliul Judeţean Hunedoara.

Biletele pot fi achiziționate pe www.bilete.ro , iar prețul pentru un abonament pe 3 zile este de  169 lei + taxe.

 

 


Source: http://glasul-hd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com