Acasa » Stiri Deva » Ați văzut-o? Polițiștii caută o femeie dispărută de mai bine de o săptămână

Ați văzut-o? Polițiștii caută o femeie dispărută de mai bine de o săptămână

O femeie, în vârstă de 30 de ani, este dată dispărută de aproximativ o săptămână de familia sa. Iulia Larisa Lăscuș a plecat din Hunedoara spre Baia de Criș, dar nu a mai ajuns acolo. Tânăra a fost dată în urmărire națională.

În data de 26.06.2018, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul ca fiica sa, Lăscuș Iulia Larisa (foto), în vârstă de 30 de ani, a dispărut de acasă. Tânăra plecase cu o zi înainte de la domiciliul său din Hunedoara, cu intenţia de a se deplasa în localitatea Baia de Criș, la locuinţa bunicilor ei. „În data de 25.06.2018, reclamanta a fost informată telefonic de către părinții săi că nepoata acestora nu a ajuns la locuinţa acestora, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că persoana plecată voluntar a mai fost plecată de la domiciliu și suferă de afecțiuni psihice. În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare. În scopul identificării persoanei căutate, a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

La momentul plecării de la domiciliu, femeia purta un tricou de culoare mov, o fustă de culoare albă și era încălțată cu o pereche de sandale de culoare neagră, cu baretă. Semnalmente: înălțime de circa 1.65 m, păr șaten, lung până la umeri, puțin ondulat, ten deschis, ochi căprui, iar la ochiul stâng prezintă un defect. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să le furnizeze poliţiştilor apelând numărul unic de urgenţă 112 sau adresându-se cele mai apropiate unităţi de poliţie.

 


Source: http://glasul-hd.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com